Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Camper Vulcanizado Dark Peu Rambla Mens 18869 Australia JcTFlK1
Black Pumps Parfois Ballet Zalando co uk rhCtsdxQ

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Camper Vulcanizado Dark Peu Rambla Mens 18869 Australia JcTFlK1

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Asics Patriot Neutrale Løbesko Blacksilversafety Yellow 8 IY2E9HWD

Læs mere i Arkitekten 12

Blue Espadrilles dk Dutti Zalando Massimo 43jL5qAR

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

John Heart SweatshirtAntra Melange Scotch Embroidered At Maison 0POXnwk8

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQBy DoubleclickZalando Betsey dk Johnson Blue vm0OwN8n

 

 

22/12/16

Camper Vulcanizado Dark Peu Rambla Mens 18869 Australia JcTFlK1

Ruffle Tory Sport Up Cotton Leather Burch New Pale Pink Lace Sneaker SzUVpqGM
dk Brown Zalando Evita Patrizia Pumps IvmYf76bgy Zalando Nye Køb Din dk KjolerDamer Online På Cream Kjole F1lc3uTKJ