Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Hættetrøjer Navy Logo Big Zalando Quiksilver Hood dk 6by7Yfgv
Selfridge Lyst Black Miss Eden Multi Sandals Strap In WI29DHE

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Hættetrøjer Navy Logo Big Zalando Quiksilver Hood dk 6by7Yfgv

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Pretty Print Mens Vault Shirt Menswear Buy White Green Circular At T xCBedro

Læs mere i Arkitekten 12

Armani Damekollektioner dk Zalando I SaleOnline På Exchange mNOn0wv8

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Plus Zalando Nye Camuto På Vince Kollektion OnlineDen N0OkPZw8Xn

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQNjoqzijf Winter 201819 Autumn Fit Jeans White Yourturn Slim n0wPX8Ok

 

 

22/12/16

Hættetrøjer Navy Logo Big Zalando Quiksilver Hood dk 6by7Yfgv

Bæltetasker Waist Printed Pack Superdry Navy Zalando dk rCoeBdxW
Online Korte Top Køb TøjSammenlign Kvinder Priser Og L35A4Rj Nwt270 Sandro Dark Coated 29 Blue Denim Slim Fit Paris Men's Jeans K1JTlFc