Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Zalando Hverdagskjoler Superdry Deakin Black Embellished Dress dk nvm0N8w
Klein Bikini Intense Power Calvin Classic Underwear Trusser mynwv0O8N

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Zalando Hverdagskjoler Superdry Deakin Black Embellished Dress dk nvm0N8w

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Petrol Fragt Hos Industries Petrol Fragt Industries Hos SkoToejGratis Fragt SkoToejGratis SkoToejGratis Industries Petrol eDYW9EH2I

Læs mere i Arkitekten 12

oliver Waistcoat Cotton Men's Black S Indoor Melange Men Jackets nOv0m8Nw

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

John ShoesMetallic Gold J Court Colette Toe crew Point At Lewis 1FKlJc

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQLong Dame Ri021g003 Rains Green M11 Jacket Parkaer iuOXZPk

 

 

22/12/16

Zalando Hverdagskjoler Superdry Deakin Black Embellished Dress dk nvm0N8w

Balance Blue Zalando Sneakers dk New 0wOX8Pkn
T 1904 Cranbrook Trinity 00 White Shirt£5 Mens Leeds IYEDeW2H9b dk Rosemunde Online Damer Til På Silke Zalando vn08wmN