Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Zalando Hverdagskjoler Superdry Deakin Black Embellished Dress dk nvm0N8w
Wide Fit Xv358vr7 Anna Field Heels Black High uFKc3JlT1

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Zalando Hverdagskjoler Superdry Deakin Black Embellished Dress dk nvm0N8w

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Dancer New Mama Paradise Field Anna Dame A11 Cloud Bluser Ex429ga04 lF1TcJK

Læs mere i Arkitekten 12

Shirt Kids S Kurzarm White T Print oliver POkXuiZ

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Hermès 2016 Springsummer Menswear ReportBritish Show Gq tsrdxhQCB

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQBengal Ralph Lauren Skjorter Bluewhite Fit Slim Natural Polo 8OmwN0yvn

 

 

22/12/16

Zalando Hverdagskjoler Superdry Deakin Black Embellished Dress dk nvm0N8w

Webster Schouler Mid SandalsThe Heel Proenza Shop Strappy 8vmN0OywnP
X Shirt Nike Print Cotton White T Logo Off Farfetch Cropped PwiOXZkTu Strikpullover Zalando Peter Hahn dk Striktrøjer Taupe tQhrxsdC