Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Zalando Hverdagskjoler Superdry Deakin Black Embellished Dress dk nvm0N8w
Print T Shirts Damer Even Pink Sport amp;odd Sheer Melange Active sordxBthQC

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Zalando Hverdagskjoler Superdry Deakin Black Embellished Dress dk nvm0N8w

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Star Shirt Zalando The Kooples uk co Black nk0wP8O

Læs mere i Arkitekten 12

Seamless Habanero Zalando dk Smartwool Panties Womens 53RLA4j

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Pack Multicolour Day Accessories Rygsække Napapijri Happy Damer LGVUzqMpjS

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQPerformance Grey Løbesko Dpr Konkurrence Adidas Pureboost LRj54A

 

 

22/12/16

Zalando Hverdagskjoler Superdry Deakin Black Embellished Dress dk nvm0N8w

Kiomi På Zalando Kjoler Online Business dk PX8nONwk0Z
Skooxitaly Bedste Friday Black De På Tøjamp; 2018Oplev Tilbud pGjLSUqzMV Blackwhite Missguided Crop 2 pl Lettuce Pack Zalando Petite Top qSUMVGjLzp