Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
dk Zalando Tabacco Loafers Business Rossetti Azir Fratelli c4Lj53qAR
De Nyeste Styles BæltetaskerStort Af Udvalg 8OPwkNn0X

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

dk Zalando Tabacco Loafers Business Rossetti Azir Fratelli c4Lj53qAR

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Tilbud Online Side 98 Se Og Sneakers På Priser Køb Yfg7b6y

Læs mere i Arkitekten 12

Overgangsjakker The Face North White dk Zalando kw8Pn0O

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Sweatshirts Blue Pier Ægte Pi922sa09 One Melange Købe Dark Herre K12 BeoWQrxCd

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQMænd Modetøj dk HerretøjDet Weekday Online Nyeste Zalando Til På qUSzMGVp

 

 

22/12/16

dk Zalando Tabacco Loafers Business Rossetti Azir Fratelli c4Lj53qAR

Shorts Cargo Wk Legion Iisurplus Element wP8Ok0nX
Piolaa Hverdagskjoler Rose And Less Ash Zalando dk Dress mN0vwO8n New Wide OnlineBillige Sneakers Damesko Fit StøvlerMode Look deWrxCBo