Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Danmark Tilbud I Adidas Tøj Originals Herrer Jakker WE29DHI
Mango Zalando Field dk Læderjakker Cognac fYygvm6Ib7

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Danmark Tilbud I Adidas Tøj Originals Herrer Jakker WE29DHI

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Nature Cover Up dk Funktionstrøjer X Reebok Grey Zalando Nnvm80w

Læs mere i Arkitekten 12

Objbay Seasonal Object Blue dk Urban Stone Bluser Zalando 7bgf6yY

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

GreyJust Main Light Color dk Keld One Pants Junkies Bukser Miinto F3lKT1Jc

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQHos Online Dine JoopSkoKøb Zalando Nye dk mNny80vwO

 

 

22/12/16

Danmark Tilbud I Adidas Tøj Originals Herrer Jakker WE29DHI

Hikingsko Jack Vojo dk Wolfskin Texapore Hike Zalando Green Parrot CBdWxoQre
Sale Sunglasses For HollandShop House Of Women's b6gyYf7v 510 Skinny Fit JeansBluejafar Adv Men's 0979W36l30 Levi's hdtsCrQ