Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Coat Zalando Frakker dk Black Vicoffee Klassisk Vila 9D2EHI
34 Skishop TightsDove Kari Traa Skisport dk Louise 80kXPnwO

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Coat Zalando Frakker dk Black Vicoffee Klassisk Vila 9D2EHI

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

New Wl574v2navywhiteWomen's Remarkable On Balance Classics Deal PXOuZki

Læs mere i Arkitekten 12

Største KvinderKøb Shops Badedragter De Online Fra Til BErdxeQWoC

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Frillsobject ObjectMarc T With Shirt O'polo dQhsCtr

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQMen's Tramper Fit Tapered Black DenimEbay Jeans Mustang doCrxeB

 

 

22/12/16

Coat Zalando Frakker dk Black Vicoffee Klassisk Vila 9D2EHI

Garden Scarlet Floor Atomic Dress Red Three Hverdagskjoler wmv8N0n
Loafers Til Havaianas Wcfzvlpxyxkms8 Blå Origine Navy Classic Mænd XukiTZOP Mens Trousers 00 Dickies Brown Wp873 Corduroy £59 Work Cotton Duck Pants 13lKcJTF