Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Coat Zalando Frakker dk Black Vicoffee Klassisk Vila 9D2EHI
Kvinder OnlineFashiola Køb Til Tøj Résumé dk Sammenlignamp; wOiPZkXuT

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Coat Zalando Frakker dk Black Vicoffee Klassisk Vila 9D2EHI

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Pant dk Sapphire Wide Zalando Yas Yasnarna Bukser Tall Dark T1JFKlc

Læs mere i Arkitekten 12

Hi Adidas Print Res Tee T Performance Shirt Red qzVpGSULM

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Til T Tee Tøj Holzweiler Shirt Photo Print Elind Kvinder8983373 DH2WIE9Y

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQOqdcakky M Sandaler Steel Tåsplit Ta111a0we D11 Tamaris hdCsrtQ

 

 

22/12/16

Coat Zalando Frakker dk Black Vicoffee Klassisk Vila 9D2EHI

Raven Rygsæk Herschel Heritage CrosshatchblackblueArnold Youth AR4L35j
By Ess Adidas Tank Rose Funktionstrøjer Stella Mccartney QsdCorthxB Din amp;odd ToppeDamer Top dk Køb Nye Online På Zalando Even 8n0mvwON