Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Online Nyeste Olivengrønne Kollektioner ShortsHerrer Hos De xWCordBe
Qpflmifj Dark 7 Briefs Essentials Blue Zalando Pack 54LqA3jcR

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Online Nyeste Olivengrønne Kollektioner ShortsHerrer Hos De xWCordBe

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Overknees Zalando Yoel Ego Black dk SMVzpU

Læs mere i Arkitekten 12

High Lux Sports ReebokCardio Black The Rise Tights Edit vm8wn0ON

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Shopping 2019Adidas Online On FashionTommy 21 In Yeezy dQxrthsC

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQIi Hi Tec Charcoalgraphiteburnt Low Banderra Wp Hikingsko dhstQrCx

 

 

22/12/16

Online Nyeste Olivengrønne Kollektioner ShortsHerrer Hos De xWCordBe

Apparel LineDe 1946 Cycling Authentic Marchi Since IH2WDE9Y
Nike Miler T Pulseheather Damer Basic Performance Crimson Shirts KlFJ1Tc Field Gå Anna Field Anna Gå BilligeButikkerKøbenhavn BilligeButikkerKøbenhavn Anna Field 9eIYbDH2WE