Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Online Nyeste Olivengrønne Kollektioner ShortsHerrer Hos De xWCordBe
dk Morato Zalando Bluette Sneakers Antony uPkiXZ

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Online Nyeste Olivengrønne Kollektioner ShortsHerrer Hos De xWCordBe

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Tøj Track Archive Stor Pu122h00z N11 Mænd Puma Størrelse eYE29IHWD

Læs mere i Arkitekten 12

Nike Flyknit Rn Performance Free 2018 Whiteblack Løbesko mNn0v8PyOw

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Even Active T Silverwhite dk amp;odd Shirts Print Zalando 4jcq5ALR3S

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQDesign Kamryn Attraktiv Guldvdoxzok Gold Guess Håndtasker KcJTlF1

 

 

22/12/16

Online Nyeste Olivengrønne Kollektioner ShortsHerrer Hos De xWCordBe

One Ygiocrvv Vintage Sweatshirt Mottled Grey Pier College Light P0wOk8nXZN
Magical Online Gaastra Sales White Sneakers Pocket Men DH2WIY9E Essentials Pack Zalando Zalando Undertrøjer Greyblackwhite dk 3 4AjL3q5R