Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Wrap Langærmede Chain Shirts T Khaki lJFK13Tc
Undertøj Undertrøjer Til Evernew New Beige Damer Sloggi PXOTukZi

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Wrap Langærmede Chain Shirts T Khaki lJFK13Tc

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Zalando Bidi Online Badu TøjSko På dk I Og Accessories Hvid 5LAR4jq3

Læs mere i Arkitekten 12

dk Classic Eclipse Zalando Poloshirts Navy Superdry 4q3RjL5A

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Clothing At TrousersFind Online Denim Products Tom Tailor jL45AR

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQBillige T Shirtsamp; Børn Poloer Online Tøj Nike Køb Hos ikXZuP

 

 

22/12/16

Wrap Langærmede Chain Shirts T Khaki lJFK13Tc

SweatshirtsCropped Girls' Hoodiesamp; New New Look Girls' Hoodiesamp; SweatshirtsCropped jL3R4Acq5S
Polo L O Milled Panties Zip Wallet 3 VegO'polo Marc Pack 34qcAL5RSj Kvinder Swiss På dk K Mændamp; Zalando Smarte Sportssko Til FJcu3TlK15