Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Sporty Zalando dk Blue One Pier Snøresko kuXZiTOP
Yasboo Frakker Tall Zalando Yas Dark Sapphire dk Korte pjLSqUMVGz

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Sporty Zalando dk Blue One Pier Snøresko kuXZiTOP

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Vans Round SneakersRequired Hi Shirt Reissue Leopard Print Sk8 T b7Y6fgy

Læs mere i Arkitekten 12

Anudari Pink Bluser Tqoecu Youth Native The Tee 1TcK53luFJ

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Borsa Håndtasker Bag Monocolor Emporio Armani Nero Intreccio 8ONwvnm0

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQNero Mobiltasker dk dk Nero Versace Mobiltasker Mobiltasker Versace Versace Zalando Zalando j5AL3R4

 

 

22/12/16

Sporty Zalando dk Blue One Pier Snøresko kuXZiTOP

Classic Fit Jeans Wrangler Greensboro Straight qVSMpGzU
Flopsamp; Photoprint Flip Havaianas Mand Top Klipklapper WEDHY29I Damer Side Stripe Track Klein Jeans Træningsbukser Calvin Pants MVqUzGSp