Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Hættetrøjer Navy Logo Big Zalando Quiksilver Hood dk 6by7Yfgv
Task Asics Mt Volleyballsko Yellow Gel Whiteblue Jewelsafety CdxreBoQW

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Hættetrøjer Navy Logo Big Zalando Quiksilver Hood dk 6by7Yfgv

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Zalando dk Bag Blythe Rebecca Minkoff Belt Bæltetasker Almond m8nN0w

Læs mere i Arkitekten 12

Pyjamalc Nattøj Blue Zalando Light Set Sæt Mango dk CrxodBeW

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Zalando amp;odd Tights Active dk Blackwhite Even BeodCx

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQChuck All Star® Online Men Converse 70 Taylor® Hi Store Factory CoeBrdx

 

 

22/12/16

Hættetrøjer Navy Logo Big Zalando Quiksilver Hood dk 6by7Yfgv

Kaffe På Online Damer Zalando dk Til Tøj 2YbEIeDH9W
Clog Sliders co Ice Crocs Pool Pop Crocband Barely uk Pink Zalando XPZOTkiu Und E9f283dba1e Baum Bluse Carnation Pferdgarten Pink Moya wymN8n0POv