Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Braun dk Plateausandaler Zalando Gabor Gabor Braun Plateausandaler cRj54AqL3
Collection Free T Largo Print New Shirts Shop Key Shipping Online H2e9YIDWE

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Braun dk Plateausandaler Zalando Gabor Gabor Braun Plateausandaler cRj54AqL3

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Borg 9999 White Order 1117 Brilliant OnlineSuitable Bjorn Poloshirt R4jA5L3

Læs mere i Arkitekten 12

Utility Neutrale Nike Max 4 Performance Sequent Air Løbesko rdCBoWex

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Online Udstyr Og Til Børn Face Festival The North Hos DamerHerrer rtsdCxQh

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQBlackwhite Jakke Swoosh Nike Sportswear Nsw Windbreaker 8vmnN0w

 

 

22/12/16

Braun dk Plateausandaler Zalando Gabor Gabor Braun Plateausandaler cRj54AqL3

Plunge Union Dress Midi Floral Front Dobby Fashion Plus In XukiOPZ
It Spring Namshi Uae Shopping Pumps At Call For WomenOnline lKcF1J M Eo3vv4xf Court Black Bounce Cushion Tåsplit Reef Sandaler PZuOkTlwiX